Blogg

SWAG IS FOR BOYS CLASS IS FOR MEN

MISS VOGUE

 

BEHIND THE SCENES: NASTYGAL

MY NIGHT THROUGH INSTAGRAM

WORDS OF WISDOM

FRENCH VOGUE

Personlig syns jeg den Franske utgaven av Vogue er den beste. Jeg gleder meg sånn til den dagen jeg faktisk kan lese bladet, og ikke bare se på de vakre bildene.

Her er noen bilder fra månedens utgave. 


DAGENS

//undertøy - Triumph //bukse - zara // ermløs skjorte - Bik bok // smykke - ebay 

WHITE PARTYGOOD MORNING

OLD FASHION

BLURRY FANTASY

¨

HIPSTERPARTY 2HOME IS HOME, BE IT EVER SO HUMBLE

REMEMBER NOW BY KARL LAGERFELD

If you are called Coco cause you are so mad for Chanel, this short movie is what you have been waiting for. I love that Karl shows his clothes and models this way. No other big fashion designers does this. So sit back and enjoy. 

SPARKLING

TODAY I WANT TO WEAR THIS

//dress and hat

//shoes

//underwear

//Chanel purse and perfume

BESTILT - NASTYGAL

   

   1.Neon Dress: here,  2.Zip Bustier: here, 3.Cutout Dress: here, 4.Tank: here, 5.SOLD OUT

AT THE POOL

TODAY I WANT TO WEAR THIS

//jacket, pants and accessories

//sweater

//lipstick

//celiné purse

//shoes

BESTILT - ZALIE LEATHER PURSE

Falt helt for denne vesken fra Asos. Enkel svart og hverdagslig, akkurat en slik jeg har sett etter. Du kan finne den her

WILD CHILD

FRIDAY MARKET

ADRIANA LIMA: DONNA KAREN SPRING 2012

Gøy å se Adriana i noe annet enn Victoria Secret undertøy. 

OLD SCHOOL CHANEL

ANGELICA BLICK

En mer inspirerende dame skal du lete lenge etter.

VOGUE CHINAVOGUE 90's

HIPSTER PARTYVICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2011

Today i'm finally gonna see the Victoria's Secret fashion show 2011. I can't believe i havn't seen it yet. Every year i look forward to watching it so much, and every year I sit all by myself with candles all around me to prepare for the show, haha . So silly, I know. But this is kind of sacred to me.

Here is the full show   

SUNDAY INSPOMORGENSTUND HAR GULL I MUNN

The best way to start the day is with Costume and a blueberry smoothie.

I LOVE DRAWING

Bloggeren bak ilovewildfox.com er fantastisk flink til å tegne. Jeg hadde gitt sjelen min for å være like god, men alle kan ikke være best i alt dessverre. Jeg får så mye insirasjon av å se tegningene hennes. Gå inn her for å se flere. WILDFOX WHITE LABEL 2012LILY DONALDSON & GEMMA WARD

BESTILT - FINDERS KEEPERS DRESS

Måtte bestille denne kjolen etter å ha sett den på Ulrikke Lund, den er så UTROLIG fin. Gleder meg til å få den i posten, og ikke minst bruke den på byen i Cannes i sommer. Det blir perfect. Nå må jeg bare holde ut 6 mnd til med skole, så ordner alt seg. 

Bilde/ulrikkelund.com

Du finner den her

HAPPY NEW YEAR 2012

NYTTÅRS KJOLE

Nyttårsaften er den ene dagen i året man kan gå med en kjole som er vilt overpyntede uten at noen reagerer (Iallefall om du bor i Norge.) Endelig er det en dag jeg kan gå med en skikkelig fin kjole uten at det blir for mye. Jeg har funnet en perfekt kjole fra Asos.com som passer perfekt til nyttår. Billig var den og, og de sender den før nyttår. Du finner den her 

Hva syns dere? 

BLACK & WHITE

WHAT TO WEAR

Hvis jeg kunne velge og været hadde tillatt det ville jeg ha gått med dette i dag: Jeg har ikke noe imot vinteren så lenge jeg har varme jakker og gode sko å gå med, men jeg er lei av å gå med 10kg på meg hver dag. Gleder meg til sommeren kommer. 

LOT OF MOVIES ARE ABOUT LIFE, MINE ARE LIKE A SLICE OF CAKE

Tumblr_lsswlmqe2m1qde8xyo1_500_large

Tumblr_lvkt02nrrb1qke3gjo1_500_large

Tumblr_lvjmo2i3mm1qjqpcbo1_500_large

Tumblr_lk9ypn9voo1qcz0o3o1_500_large 

Tumblr_lonkgsan8a1qcdbkqo1_500_large 

Tumblr_lwhd6qrtdi1qaa163o1_500_large  

Tumblr_lwxi8jrjrl1r93wiqo1_500_large 

Tumblr_lb22lvhszp1qcvjsho1_500_large 

Tumblr_lwvalwj6dy1r52c0to1_500_large 

Tumblr_lwhcjcd3jq1qih7s7o1_500_large

FØLG MEG PÅ TWITTER

Følg meg på twitter dere som har, så kan jeg følge leserne mine og: @henriettesol

COVER

BAMBI MANIA

¨

I FELL OFF MY PINK CLOUD WITH A THUD

WILDFOX FOR CHRISTMASCHANEL CRUISE 2011 DETAILS

MERRY XMAS

WILDFOX COUTURE 1COVER

HOW TO MAKE

Hvis dere lagrer bildene og zoomer inn på dem kan dere få oppskrift på deilige matretter. Enjoy. 

THIS IS RANDOMMONDAY INSPO

SNEAK PEAK: CHANEL 2012 BACKSTAGE

ALL GOLDBBY YOU SUMMERTIME FINECOLOR POP + CHANEL BOOTSLUNSJ - AVOKADO & KYLLING

Har skrevet om det før og jeg gjør det gjerne igjen. Syns alle må få med seg denne gode og lette lunsjen. Alt du trenger er: Brød, avokado og kylling. Lett som bare det, og ikke minst, kjempe godt! Jeg spiser det så ofte jeg kan, ikke bare til lunsj, men også til frokost og kvelds. 
WAKE UP

For å overleve skolen.....

VINNERLYKKE

Jeg ble så utrolig glad da jeg sjekket Cathrine sin blogg i går natt. Jeg lå i sengen og druknet i særemnet oppgaven min da jeg tenkte å ta en pause med å stikke innom favorittbloggerne mine. Da så jeg at jeg var den heldige vinneren av den nydelige kjolen hun gav bort. Av over 700 kommentarer valgte hun min!. Kan ikke si annet enn at jeg er utrolig takknemmlig, for denne kjolen er virkelig helt perfekt. For en skjønn og gavmild jente Cathrine er!

Angelica Blick VS Elin Kling

Spør du meg så er de svenske bloggerne Angelica Blick og Elin Kling nesten helt lik hverandre. De har begge den samme guttete/romantiske/kreative/fantastiske klesstilen, og de er begge utrolig flinke bloggere. 

Dere kan jo se selv. Har du en favoritt av de to? Jeg klarer ikke å velge.ONSDAGS INSPO

DIGG HÅRSTUDIO

Jeg har hatt en utrolig deilig dag (les: unntatt at jeg har vært dårlig) Jeg fikk endelig stripet den forferdelige etterveksten min på DIGG hårstudio. Rune var dessverre ikke ledig i dag, men jeg fikk en skjønn morsom jente som skulle være den beste til å stripe, etter Rune of course. Jeg blir aldri lei av å sitte i de deilige stolene hos DIGG å bli pampered with. Ikke bare er alle frisørene utrolig hyggelig og de beste i faget sitt, men man får også sin egen Ipad man kan bruke. Deilig å sitte i frisørstolen og shoppe samtidig. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet som alltid og jeg føler meg titusen ganger freshere nå som håret er lysere.

I tillegg fikk jeg tatt sol og kjøpt nye sko i dag, så dagen kunne faktisk ikke vært bedre! Nå kan helgen bare kommer. 

FEATHER TATTOO

Jeg har lenge hatt lyst på tatovering, og jeg tror jeg endelig har funnet ut hva jeg vil ha. Jeg vil ikke ha noe som syns for godt og heller ikke noe jeg tror jeg vil angre på (les: obiously) Så jeg har lenge tenkt  på hva jeg skal ta. Har funnet ut at jeg har lyst på en feather tattoo i nakken. F.eks når jeg flytter ut. Jeg vet det er super kjisje, men for meg betyr det noe. Jeg har enda ikke bestemt meg 100%, så det får være i tankene. Vil bli eldre og klokere før jeg tar noe som skal være på kroppen for alltid. 

 En slik fjær bare helt oppe i nakken

SNEAK PEAK

Gjett hva jeg fikk i posten i dag da :-D

DE DAGENE

Jeg har endelig langhelg. Er så lei skolen fortiden at jeg holder på å spy, så fridager er utrolig deilig. Det siste året på skolen er som den siste timen på jobb. Man er dritlei, klarer ikke å gjøre noe særlig og vil bare at det skal bli ferdig. Heldigvis skal jeg bruke denne helgen bra med gode venner og familien. Gleder meg til å sove lenge, trene og begynne på bøkene jeg har kjøpt. 

Akkurat nå slapper jeg av med det nye Costume skjønnhet og en deilig Mango (les: et bra alternativ til godteri) 

THE TIGER'S WIFE

I dag skal jeg begynne å lese en av bøkene jeg kjøpte på mandag. The Tiger's Wife heter den. Jeg kjøpte den fordi jeg husker jeg hadde hørt om den før, men jeg var ikke sikker på hvor. Så kom jeg plutselig på at Livingdoll skrev om den for ikke så lenge siden. Jeg gleder meg til å begynne å lese etter å ha lest hennes anmeldelse:

Åååh, dette er en sånn vakker, liten perle jeg elsker å ha i boksamlingen min. Téa Obreht er bare 26 år, og debuterer med denne fantastiske boka.

Natalia reiser rundt i Jugoslavia med medisin til mennesker som ikke har tilgang på det, og som har lidd under krigen. Plutselig dør hennes elskede bestefar, og hun er den eneste i familien som har visst om at han var syk. Da bestemoren forteller henne at han døde på vei for å treffe henne, forstår hun ingenting. Han har ikke sagt noe om det til henne.

I løpet av i historien får vi vite mer om bestefarens liv, om hvordan hans og Natalias veier krysses, selv etter hans død. Det jeg liker utrolig godt med denne romanen, er alle folkeeventyrene, overtroen som trekkes inn, og som speiles i folkets overlevelsesstrategi. Jeg ELSKER språket til forfatteren. Fortellingen om tigerens kone har gått på folkemunne i årevis, og denne blir på en spesiell måte romanens knytepunkt.

En veldig spesiell og oppslukende bok, som jeg vil anbefale alle!

BESTILT

Har endelig fått klikket hjem 2 ting som jeg har hatt lyst på så lenge. Sequin lommebok/vesken fra Zara, og en levis shorts fra runwaydreamz.com. Jeg elsker begge tingene, og kan faktisk ikke vente til det kommer i posten. Jeg har til og med klart å svi av nesten 400kr på bøker i dag! Jeg klarer aldri å gå inn i en bokbutikk uten å svi av flere hundre kroner. Jeg skal vise dere hvilke bøker det er en annen gang, nå skal jeg gjøre skolearbeid.... Lenge leve jobb! 

lommebok/veske her

Shorts her

MANDAGS INSPO 

WORKING OUT LIKE A BOSS

Hadde en deilig treningsøkt på Sats i dag. Jeg fikk trent en hel time, men jeg følte ikke at jeg fikk utnytten den like bra som jeg pleier å gjøre. Er ikke alltid det beste å trene på slutten av uken når man er sliten, men deilig var det likervell. 

Slik var treningsøkten min i dag

 • 20 min på tredemøllen 
 • 15 min steppemaskin 
 • 25 * 4 mage maskin 
 • 15 * 2 markløft 
 • 100 knebøy
 • 25 * 4 mage med medisinball 

TREAT YOURSELF, HAVE A MUFFIN

Hadde verdens beste og kosligste lunsj i dag. Jeg skal egentlig ikke spise sånn mat, men jeg klarte ikke å dy meg. Så jeg kjøpte en deilig blåbærmuffins og enkel latte på Eat my Muffin i byen. Det har til og med vært fint vær i bergen i dag. Typisk at jeg går rundt i stor tykk jakke og genser akkurat når det er fint vær.... I morgen blir det shorts og ridejakke, neida joda.

Dolce & Gabbana Spring/Summer 2012

Elsker denne videoen. D&G har blitt et merke som folk assosierer med falske klær fra tyrkia osv, men nå syns jeg de fortjener en plass tilbake på toppen. Sminke kolleksjonen er fantastisk og jeg kan nesten ikke vente til jeg får satt klørne mine i leppestiftene! Du kan klikke deg inn på avsenderen av videoen her for masse inspo. 

STAY WITH ME

Etter sommeren klarte jeg å miste laderen til Canon speilrefleks kameraet mitt. Derfor har det vært dårlig og lite blogging siden den tid. Men nå har jeg fått meg jobb, og har tenkt til å jobbe mye fremover. Så jeg lover dere at jeg skal kjøpe ny lader så snart den første lønningen kommer. Til da får dere bare ta takk til iphone3G kamera og inspo bilder. Takk for tålmodigheten, dere er best. 

COLORS VS BLACK & WHITE

TEDDY COATJeg trenger en slik Teddy jakke til vinteren. Har hatt lyst på det så lenge nå! Hvor får man tak i det uten at den skal koste en formue? Please tell me if you know. 

BESTILTJeg har fått dilla på bikinier med rysjer. Har allerede fått en i posten, og nå har jeg bestilt enda en.... Gleder meg allerede til å bruke de på stranden i Cannes neste sommer :-) 

I WANNA DANCE NAKED IN THE RAINMATVRAK

Jeg er virkelig altfor glad i mat. Skikkelig god mat, ikke bare gatekjøkkenmat, men all slags mat. Jeg elsker å reise og prøve nye ting som jeg aldri har prøvd før (les: Selv om jeg ikke turte å spise levende biller på pinne da jeg var i Kina...) og jeg elsker å bruke timesvis på kjøkkenet og lage meg selv skikkelig god mat. 

Jeg må bli flinkere til å ikke kjøpe mat når jeg er på farten though. Jeg er altfor god til å bruke alle pengene mine på å spise ute. Så nå har jeg virkelig bestemt meg for å skjerpe meg og istede lage meg god og sunn mat hjemme hver dag. Så jeg slipper å bruke hundrevis av kroner på det hver uke. 

Har dere noen tips på hvordan man kan lage seg selv gode og sunne matpakker hjemme? Please tell me.

EAT from Rick Mereki on Vimeo.

BONJOUR, SALUT

Jeg kan ikke forklare hvor utrolig mye jeg savner frankrike. Jeg savner å våkne til 30 grader og blå himmel hver dag, til croissanter og kaffe latte til frokost, soling på stranden med en bok i handen og saltvann i håret, markedene, klubbene i Cannes med kjendiser og venner, mine franske venner og det fine franske språket. Jeg kan ikke vente til neste år når jeg flytter ned dit. Det kommer til å bli perfekt. Nå må jeg bare holde ut 1 år til med skole......

7 SEPTEMBER

Jeg skjønner at det er mange av bergensbloggerne som ligger bloggen på hyllen fortiden. Det er ikke så lett å finne inspo til å blogge når regnet høljer ned som aldri før. Etter å ha gått fra butikken og hjem i går, som ikke er noe langt, måtte jeg vrenge klærne mine. Selv om jeg hadde paraply.... 

Dagene går på å hoste i sengen, spise god mat, passe min niese og se på utallige tv show. Egentlig, så elsker jeg det. Men når jeg snakker med vennene mine i Nice og de sier at det er 30 grader og skinnende sol, så savner jeg det veldig. Neste år kan jeg endelig kalle det hjembyen min, og jeg kan faktisk ikke vente lenger!

JON KORTAJARENA

HOW TO MAKE: KYLLINGPAI

Tenkte jeg skulle legge ut oppskriften til en utrolig god og sunn kylling pai. Min søster har nettopp lært meg å lage den, og jeg elsker den allerede. Det ser veldig lite ut, men man blir mett etter bare et lite stykke pga fettet som er i den. Oppskriften kommer fra den populære steinalderdietten, hvor fett og proteiner er i fokus. 

Alt du trenger er:

 • Dijonsennep
 • 1 tomat
 • 150gr rispet ost 
 • Spinat 
 • 4 egg 
 • 1 kyllingfilet 
 • 1 seterrømme 
 • 1,5 dl fløte 
 • 4 fedd hvitløk 

Først tar man de 4 eggene i en bolle sammen med 2ss dijon sennep, seterrømmen, 1,5 dl fløte og 4 skviste fedd hvitløk og visper. Mens man kutter opp kyllingfileten i små biter og steker dem i en panne, med grillkrydder. Så kutter man tomaten opp i båter, legger dem i en illfast form og  dekker det med spinat. Heller over den flytende blandingen sammen med kyllingbitene. Og til slutt tar man et tykt lag med raspet ost på toppen. Sett den i ovnen på 200grader i 30 min.VOILA, bon appetit. 

HAPPY WEEKEND INSPO

Jeg har en kjempe fin helg i byen hos verdens beste Lisa. Dessverre har jeg glemt å ta med meg kamera, så dere får vente med ordentlig blogging til i morgen.

I går var jeg på Digg hårstudio og fikk stripet håret hos Rune. Han hadde en lang venteliste, og nå skjønner jeg hvorfor. Han gjorde det helt perfekt, og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Nå er ikke håret mitt lenger gult med ettervekst, men mer kaldt og lyst.... Deilig. Viser dere resultatet en annen gang. Ha en fin helg dere.SKJULTE SKATTER

Hey you guys. Må bare beklage meg igjen for at jeg er så dårlig til å blogge. Det har ikke vært så lett for meg å ballansere skole, trening og venner denne gangen. Jeg kommer hjem fra skolen veldig sent, og da er jeg som oftest helt utslitt fordi jeg har vært og trent. Skal faktisk bli flinkere, lover lover. 

I går var jeg og Sara i skostredet for å se på alle de nye vintage butikkene de har åpnet der. For en gang skyld så var det ikke så altfor høye priser på klærne der, så jeg håper på å få kjøpt noen kjempe fine D&G sko om ikke lenge. I samme gate oppdaget vi også en kjempe sjarmerende 50-tallet inspirert Cafe. Med LP plater på veggene, rutete gulv, Pin up jenter og jukebox. Morsomt å oppdage nye steder i sin egen by :-) 

EASY SPARKLING FASHION

Jeg har fått dilla på gensre med shimmer eller som glinser. Jeg hadde allerede 3, og i dag kjøpte jeg enda en. De er så fine, men samtidig enkle. Det funker til en stram høy bukse med høye sko til fest, eller med hvite converse til hverdags. Perfekt. En av de beste høst trendene spør du meg. Disse har jeg kjøpt på h&m ungdom for bare 300 pr stk. 

I MISS IT SO MUCH

I'm in love with a place called France. I'm ordering a ticket now, and my cat is coming with me. But unfortunately, it can't say miao in french.

NETTSHOPPING

Jeg kan ikke forklare deilig det er å kunne handle på nettet. Det svir i lommeboken, men på den måten får jeg tak i alt jeg vil ha fra sofakroken. Jeg har kjøpt et par sko og en clutch/lommebok som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte på Zara i frankrike. I og med at vi ikke har zara i bergen, passet det perfekt med nettshopping. 

Jeg fikk også kjøpt favoritt lipglossen min, Smashbox O Gloss for halvparten av prisen den pleier å koste. Tips for billig netthandling: kjøp ting på E-bay. Jeg fikk tak i to glosser til 250kr, istede for 400kr som det hadde koste på andre sider. Det beste er å sjekke rundt , og velge det billigste :-) 

 


NO ONE CAN BE COMPARED WITH SNOOP DOGG

Er ikke meningen å være så sucky på å blogge. Men alt jeg har å si er at jeg har hatt en fantastisk fin helg. Bedre enn på lenge. Kanye West var utrolig gøy. Men jeg var dessverre litt skuffet. Tror kanskje alt blir litt skuffende etter Snoop Dogg konserten i Cannes. Det var gøy det! I morgen er det Rihanna konsert, så håper det blir enda bedre, noe jeg tror. Rihanna lager vanligvis bra show. Flere som skal dit?  :-) 

Vakre Nava og Lisa endte selvfølgelig opp her. Jeg og sara dro heller på Mc'en!!! 

KANYE WEST

Stikker på Kanye West konsert jeg 

SUNDAY HEARTS

VINTAGE AMERICAN FLAG SHORT

Hei dere. Jeg må dessverre selge den fine Vintage American flag shortsen min, due at den er for liten. Den kostet 1500kr med frakt fra usa, så det er det jeg selger den for. Den er ca 34 - liten36 i størrelse. Det er en Levi's denim vintage shorts, high cut og high waist. Den er aldri blitt brukt, bare prøvd på. Jeg vil si at den ser ut akkurat som på bildene i virkeligheten. Det eneste som er litt annerledes, er at den ikke er kuttet opp så skrå slik det ser ut som på bildene. (les: så man viser ikke rumpen) Om du er interessert ta kontakt på: henriettesolheim@yahoo.no

       


MOLLY RUSTAS

Ingen over, ingen ved siden av. Molly Rustas har en blogg utenom det vanlige. Hun tar helt fantastiske bilder av seg selv, som man skulle trodd var tatt av en profesjonell fotograf, men hun gjør alt selv. Dette er en blogg man finner masse inspirasjon fra. Bildene er drømmende og vakre, og jeg simpelthen elsker dem. Bloggen hennes finner du her

STYLEBY KLING MAGAZINE

Endelig kom den 3. utgaven av Elin Kling sitt blad i posten. I og med at jeg må holde meg i sengen noen dager fremmover, passer dette perfekt. Styleby + Yogi te med honning = Fine innedager. Jeg må si jeg misunner alle som kan være ute i dette fine været vi har i Bergen, men jeg satser på å være frisk neste uke. Da skal jeg nyte de siste fridagene med gode venner, konserter og fester. Gleder meg! ASPRINhvordan jeg tilbrakte den nest siste dagen min i france

Jeg føler meg mildt sagt jævlig, noe jeg har gjort de siste to ukene. Jeg har fått en kraftig halsbettenelse. Dvs at jeg ikke får sove om nettene, og jeg kan ikke ha samtaler med noen uten at jeg plutselig bryter ut i et hosteannfall. Fin måte å avslutte de 5 fantastiske ukene jeg har hatt i frankrike.... Jeg kom hjem i går, og jeg savner det så utrolig mye allerede. Heldigvis fikk jeg gjort masse last minute shopping, som jeg kan vise dere en annen gang. Nå skal jeg faktisk legge meg. Er helt utslitt etter alle timene med søvn jeg har mistet.

PRAY FOR NORWAY

22.07.11 - We will never forget

Hei dere. Jeg har ikke hatt krefter nok til å blogge i det siste. Jeg skulle ønske jeg kunne si noen trøstende ord, slik som de andre bloggerne har vært så gode til, men jeg har vært helt i sjokk. Jeg kan ikke forstå at en så grusom hendelse kan skje i det fredsomme vakre landet mitt, og jeg kan ikke forstå at en person kan ha så mye hat mot flotte norske ungdommer. 

Mens de andre har ligget ute og solt seg, har jeg sittet klistret til tv og nyhetene. Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor utrolig lei meg jeg er på alle sine vegne. Tenk på alle mødrene, fredrene, søstrene og brødrene som har mistet sine nærmeste. Og ikke minst de som har vært vitne til at vennene deres har blitt drept. Det er helt forferdelig! Om jeg kan si at noe godt har kommet ut av dette, så er det at Norge nå er et sterkere land enn det noen gang har vært. Vi står tettere sammen; Uansett nasjonalitet, religion eller politisk syn, så står vi sammen om dette. Og minnene til de drepte, vil være i våres hjerter, for alltid.  

IN SUMMER, THE SONG SINGS ITSELFOm jeg skal beskrive den siste uken min med et ord må det være gøy, gøy og atter gøy. Jeg har seriøst bare hatt det så utrolig gøyt! Jeg har vært med en kjempe god jentegjeng som kom fra bergen forrige uke. Vi har festet, ledd, spist sushi, festet litt til og ligget på stranden. Not just any fester though. MEN SNOOP DOGG OG DR DRE LIVE, OG WILL.I.AM! Yes, i said it. + Flo Rida som valgte å se på snoop dogg konserten tok på handen min!! Nå gleder jeg meg bare enda mer til å dra ned hit neste år. I love France. Desverre har 4 uker gått kjempe fort, og det er bare en uke til jeg skal hjem... 


Flo Rida, yum. 

VERSACE FOR H&M - DETAILS

Dette er noe av det vi vil få se fra Versace sin kolleksjon for H&m. Nå gleder jeg meg bare enda mer. Hva syns dere? Kjenner at jeg burde spare litt før den tid kommer. Just look at those shoes.

AT THE BEACH

Jeg har hatt en deilig dag i byen sammen med noen franske venner av meg. Vi har ligger på stranden, vært på kino og sett Harry Potter og kost oss med masse god mat. Jeg merker veldig nå hvor store problemer jeg har med å kommunisere med folk her nede. De snakker dårlig engelsk og jeg snakker dårlig fransk. Gir meg iallefall et stort spark i baken til å jobbe mer med fransk når jeg kommer hjem. Utenom skole altså... Merde!

HEY YOU

Hey Guys. Jeg har ikke blogget på sånn, veldig lenge, og jeg tør ikke engang å sjekke statistikken min. Har fått et par sinte mail, som jeg egentlig ble ganske rørt av. Er hyggelig at folk leser bloggen min og at de vil jeg skal fortsette. Jeg skjønner ikke at jeg fortsatt kan ha hundrevis av lesere selv om jeg ikke blogger, men hyggelig er det!

Grunnen til at jeg har vært så fraværende er rett og slett fordi jeg ikke har vært på dataen. Jeg har brukt tiden min i Nice sammen med verdens beste guttegjeng som kom sist tirsdag, og jeg har kost meg sånn med de at jeg ikke har giddet å bruke dataen. Vi har ligget på stranden, dratt ut på kveldene og kost oss masse. Det er iallefall ikke mangel på bilder fra de siste dagene... 


Brun brunere brunest

C'EST MAGNIFIQUE

En av de beste tingene med å komme ned til frankrike er all den gode maten vi spiser her. (les: en av de positive og negative tingene. Jeg ruller meg til sengs hver kveld) Vi har spist godt hver dag, drukket champagne og kost oss i varmen. Jeg lar bildene snakke for seg selv for den flotte lunsjen vi har hatt i dag. 

henriettesolheim

henriettesolheim

19, Bergen

Jeg heter Henriette Solheim, er atten år gammel og bor i Norges fineste by, Bergen. Jeg går på allmenn linjen på danielsen vgs, og videre har jeg lyst til å utdanne meg som journalist. Drømmen er journalist i blader som Elle eller costume. Er det noe mer dere lurer på er det bare til å spørre, eller sende mail på henriettesolheim@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits